Tilbud!
, ,

Wilfa airfryer – Dual Zone

Original price was: 1.899 kr..Current price is: 1.399 kr..

Med Wilfa airfryer kan du tilberede sund og sprød mad hurtigt og nemt. Dual Zone teknologi giver perfekt resultat hver gang. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6887402135399093 Kategorier: , ,

Wilfa airfryer – Dual Zone er den ultimative køkkenassistent, der vil revolutionere din madlavning. Med avanceret luftfryerteknologi giver denne Airfryer dig mulighed for at lave sund og lækker mad med knasende sprødhed, uden at tilføje ekstra fedtstof. Dual Zone-funktionen gør det muligt at tilberede to separate retter samtidig med individuelle temperatur- og tidindstillinger, hvilket sparer dig tid og energi i køkkenet.

Med en kapacitet på 5 liter er denne airfryer perfekt til familier og større selskaber, så du nemt kan tilberede nok mad til alle uden besvær. Den smarte touchskærm gør det let at vælge mellem forskellige forudindstillinger og tilpasse indstillingerne efter dine præferencer. Du kan vælge mellem at stege, bage, grille eller varmeluftsfriture, alt sammen med en enkelt berøring.

Wilfa airfryer – Dual Zone er også designet med fokus på sikkerhed og brugervenlighed. Den autostop-funktion sikrer, at enheden slukker automatisk, når madlavningen er færdig, og det cool-touch håndtag gør det sikkert at håndtere selv under tilberedningen. Den aftagelige kurv og den non-stick belægning gør rengøringen til en leg, så du kan bruge mere tid på at nyde din mad og mindre tid på opvasken.

Med Wilfa airfryer – Dual Zone kan du slippe fantasien løs i køkkenet og eksperimentere med nye opskrifter og smagsoplevelser. Skab alt lige fra sprøde pommes frites og saftige bøffer til luftige kager og grøntsagschips med en perfekt sprødhed hver gang. Tag kontrol over din madlavning og opdag en sundere og mere bekvem måde at lave mad på med denne innovative airfryer fra Wilfa. Din mad vil aldrig have smagt bedre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wilfa airfryer – Dual Zone”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.