,

Princess 182238 Digital Airfryer – hot air fryer – black

647 kr.

Få saftige og knasende resultater uden brug af olie med Princess 182238 Digital Airfryer. Dig og din familie vil elske de sunde og lækre retter.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801343068702 Kategorier: ,

Oplev en helt ny måde at tilberede dine yndlingsretter på med Princess 182238 Digital Airfryer. Denne smarte airfryer kombinerer fantastisk tilberedningsteknologi med en elegant sort finish, der vil tilføje stil og elegance til dit køkken.

Med en kapacitet på hele 4 liter kan du tilberede store portioner mad på én gang. Så uanset om du skal lave knasende pommes frites til hele familien eller tilberede sprøde kyllingestykker til en middag med vennerne, så har du masser af plads til det hele.

Den innovative varmluftsteknologi giver dig mulighed for at tilberede dine yndlingsretter uden at bruge en stor mængde fedtstof. Med airfryerens kraftfulde 1.35 kW motor kan du skabe lækre og sunde måltider, der stadig har den samme sprødhed og smag, som du kender fra traditionel friturestegning.

Princess 182238 Digital Airfryer er også utrolig nem at bruge. Den digitale kontrolpanel giver dig mulighed for at indstille temperaturen nøjagtigt efter dine behov og vælge mellem forskellige forudindstillede programmer. Så uanset om du vil stege, bage eller grille dine madvarer, kan du nemt finde den rette indstilling.

Med den medfølgende opvaskevenlige kurv og pande er rengøringen ligeledes en leg. Bare skyl dem under vandhanen eller sæt dem i opvaskemaskinen, og de er klar til brug igen.

Gør din madlavning sjovere og mere sund med Princess 182238 Digital Airfryer. Lad dig friste af knasende sprødhed og fantastiske smagsoplevelser, alt sammen uden alt for meget fedtstof. Dit køkken vil aldrig være det samme igen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Princess 182238 Digital Airfryer – hot air fryer – black”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.