Tilbud!
,

Gastronoma airfryer – 18290003

Original price was: 1.999 kr..Current price is: 799 kr..

Gør madlavningen lettere og sundere med Gastronoma airfryer. Knasende snacks uden olie – den perfekte køkkenmakker.

Køb her

Varenummer (SKU): 6887401654038819 Kategorier: ,

Gastronoma airfryer – 18290003 er din nye bedste ven i køkkenet. Med denne innovative og praktiske airfryer kan du nu tilberede lækre og sunde måltider på en hurtig og nem måde. Med en kapacitet på 5 liter har du rigeligt plads til at tilberede store portioner mad, perfekt til både enkeltpersoner og familier.

Den avancerede teknologi i Gastronoma airfryer sikrer en jævn og effektiv luftcirkulation, hvilket giver dig sprøde og velsmagende måltider hver gang. Med en justerbar temperatur op til 200 grader Celsius og en timerfunktion kan du tilberede alt fra sprøde pommes frites til saftige steaks med den helt rette konsistens.

Denne airfryer er ikke kun en praktisk løsning til stegning, den kan også bruges til at bage, grille og endda stege mad. Med det medfølgende opskriftshæfte kan du lade dig inspirere til at prøve nye opskrifter og eksperimentere i køkkenet. Gastronoma airfryer gør det sjovt og nemt at lave sund og velsmagende mad derhjemme.

Med sit stilfulde design vil Gastronoma airfryer se godt ud på dit køkkenbord og være en elegant tilføjelse til dit køkkenudstyr. Den letlæselige LCD-skærm gør det nemt at indstille den ønskede temperatur og tid, så du kan have fuld kontrol over tilberedningen af dine måltider.

Tag springet og opgrader dit køkken med Gastronoma airfryer – 18290003. Oplev glæden ved at tilberede lækker mad på en sundere måde, og lad dig inspirere til at udforske nye smagsoplevelser. Med denne airfryer bliver det en leg at lave mad derhjemme, og du kan se frem til lækre måltider hver dag. Gør din madlavning til en fornøjelse med Gastronoma airfryer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gastronoma airfryer – 18290003”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.